SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Simsällskap
För alla, före alla andra
Om Simspirera®

Simspirera® ska verka för att inspirera barn och ungdomar till ett aktivt liv inom simidrott, att stimulera en tydlig simsatsning och skapa bättre förutsättningar för en fortsatt elitsatsning efter gymnasieåldern.

 

Vi vill med Simspirera® att ledare och ideellt aktiva ska hitta ännu starkare drivkrafter för ett stort och långtgående engagemang inom simidrotten.

 

Genom initiativ och evenemang vill vi stödja individer, grupper och lyfta fram prestationer för att skapa en Simspiration som driver HS och Simsverige framåt.

 

Simspirera-konceptet lanseras på Öresund Sprint Challenge 4 mars 2022 mellan kvaltävling och skins-finalerna. Prisutdelning och prischeckar kopplas mot Simspirera® och ny hemsida simspirera.se öppnas med koppling till HS hemsida.

 

Simspirera® merchandise är framtagen (flaskor och gympapåsar) och speciella prestationspriser till Öresund Meeting med temat Simspirera®.

 

 

 

 

Simspirera® är varumärkesskyddat och får endast användas efter avtal eller överenskommelse med HS styrelse.